Schuur bouwen

Wilt u graag een nieuwe schuur bouwen, bijvoorbeeld voor extra opbergruimte, of misschien is klussen wel uw hobby? Dan zit u hier goed.

Er zijn veel verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Daarom is het handig om een bouwtekening voor een schuur op te vragen of te laten maken. Wilt u een schuur, een schuur met overkapping, een houten schuur, een schuur met veranda of heeft u juist iets heel anders in gedachten? Juist omdat er zoveel keuze is, is het belangrijk om goed na te denken over wat u precies wilt, zodat u uw gewenste eindresultaat krijgt.

Schuur met overkapping

Voor een schuur met overkapping is er veel mogelijk, bijvoorbeeld een kleine/grote schuur of juist een grote/kleine overkapping. Ook wat betreft materiaal is er veel keuze. Heeft u ook al nagedacht waar u de schuur wilt hebben, bijvoorbeeld aan uw huis vast of juist op een losse plek in de tuin?

Houten schuur

De meeste mensen hebben een houten schuur in hun tuin staan. Een houten schuur is makkelijk schoon te houden en als u wilt, kunt u hem makkelijk zelf bewerken met een speciale primer en verf.