Plattegrond maken zakelijk

U bezit een restaurant, kantoor of ander bedrijfspand? Dan komt het altijd een keer voor dat u bouwkundige plattegronden nodig heeft. Vaak zijn deze niet aanwezig of komen ze niet meer overeen met de huidige situatie. Laat daarom uw pand door ons inmeten en uitwerken in bouwkundige plattegronden.

We leveren deze aan in pdf en dwg (Autocad) formaat. Dit zijn universeel uitwisselbare bestandsformaten zodat u de tekeningen voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken, bijvoorbeeld als onderlegger voor een verbouwing, voor het intekenen van een nieuw interieur, het maken van vluchtwegplattegronden of een tekening brandveilig gebruik (gebruiksvergunning).

Vraag ons naar een uitgebreide lijst van zakelijke referenties!

Presentatie- en visualisatietekeningen

Beeldend presenteren is van grote waarde, want een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Het lezen van bouwkundige plattegronden is echter vaak een lastige klus. Wat we doen bij bouwtekeningmaken.com is het maken van leesbare plattegronden, bijvoorbeeld in kleur of 3 dimensionaal (3D) uitgewerkt.

Ook kunnen we ruimten en zelfs complete gebouwen 3D uitwerken waardoor het mogelijk is om op elke willekeurige plaats in het gebouw een camera te plaatsen. Ook kunnen real life visualisaties gegenereerd worden. Sinds kort werken we ook met virtual reality (VR). Dan gaat er een complete nieuwe wereld voor je open! Een echte unieke manier van presenteren om klanten of bijvoorbeeld beursbezoekers te overtuigen.

We maken presentatietekeningen voor diverse bedrijven, maar ook overheidsinstanties behoren tot onze klantenkring. Vraag naar de mogelijkheden in uw situatie.