Plattegrond tekening maken voor uw huis?

Funda heeft een enorm woningaanbod. Je kunt je natuurlijk goed onderscheiden met mooie foto’s. Maar wat ook absoluut niet mag missen is een plattegrond tekening. Wanneer er geen plattegrond is, is het voor potentiële kopers lastig om de woning goed in te schatten.

Niet alleen is het voor de potentiële koper makkelijk de woning in te schatten. Op Funda krijgt jouw woning ook een extra icoontje waar ze de plattegrond kunnen penen. Dit zorgt ervoor dat jouw woning een hogere ranking krijgt in de zoekresultaten. En met zo’n grote woningaanbod van Funda, is het belangrijk dat je makkelijk en snel wordt gevonden.

Plattegrond tekening laten maken?

Heeft u nog geen tekening? Met behulp van onze inmeetservice meten we uw woning exact in en u krijgt alle plattegronden digitaal in pdf en dgw (Autovcad) formaat toegezonden.

Bent u een zakelijke klant? Lees dan meer over de mogelijkheden voor zakelijk inmeten of het maken van visualisaties.

Waarom Bouwtekeningmaken.com?

Onze medewerkers bij Bouwtekeingenmaken.com zijn echt vakmensen. De meeste hebben meer dan 10 jaar ervaring. Met deugdelijke tekeningen en bedrukking proberen wij altijd alle wensen en behoeften van onze klanten waar te maken. Wat ons onderscheid van andere ondernemingen is de persoonlijke hulp voor advies op maat. Ook streven wij naar een snelle levering.

Plattegrond van een huis maken: eenvoudige opzet

Het maken van een plattegrond tekening kan zowel 2d als 3d. Hieronder treft u enkele voorbeelden aan wat er mogelijk is als we de plattegrond van uw huis maken.

plattegrond maken plattegrond woning plattegrond huis