Beoordelingen

Wij wilden op ons nieuwe huis een dakkapel plaatsen die niet vergunningsvrij gebouwd mocht worden door het schuine dak.

De gemeente wilde geen vergunning verlenen zonder goede bouwkundige tekening van de dakkapel. De bestaande tekeningen die wij van het huis konden leveren waren oud en gebrekkig, maar toch heeft dhr. Van Schijndel in een week de complete bouwtekening inclusief aanzichten, details en constructieberekeningen aangeleverd.

Nu hebben wij op tijd de vergunning gekregen om volgens planning de dakkapel te bouwen. Dit is een aanrader voor iedereen die snel een goede tekening nodig heeft.

Dhr. Elsinga – Den Ham

Wij wilden een extra verdieping op ons huis plaatsen. Bas denkt erg mee, zeker ook in relatie tot de welstandscommissie en het vergunningentraject. Daarbij komt hij zijn afspraken na, levert mooie nette tekeningen op die zowel in het vergunningentraject als tijdens het bouwproces prima voldoen! En dat alles tegen een scherpe prijs. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Dhr. / Mw. Clerx – Den Haag

Via Google op de site van Bouwtekeningmaken.com gekomen voor de verzorging van een vergunningaanvraag voor een dakopbouw. De, overigens niet noodzakelijke (alle gegevens kunnen via internet worden aangeleverd), eerste ontmoeting was plezierig en de heer Van Schijndel heeft zorggedragen dat de aanvraag inclusief de benodigde bouwtekeningen en berekeningen snel en professioneel werden gemaakt en ingediend. Een adres om te onthouden!

Loek – Den Haag.